Kinderkamp 201801-04-2018

Auteur: Werkgroep kinderkamp

Kinderkamp 2018

 

 

Beste meisjes en jongens,   

 

Ook dit jaar is het weflyer_kinderkamp-1er tijd voor Kinderkamp! Op 22, 23 en 24 juni zullen we een weekend lang op kamp gaan en lekker met z'n allen spelletjes doen, in een tent slapen en een speurtocht doen! Dit kamp is voor kinderen van 6 tot 12 jaar en kost 35 euro. De kinderen mogen een niet-lid vriendje of vriendinnetje meenemen, en er is plaats voor 25 kinderen. We vertrekken vrijdag 22 juni om 16:30 en we brengen ze zondag middag uitgeput weer terug!

 

Je kan je nu hiervoor opgeven.nschrijven door het inschrijfformulier op de website van Watervrienden Hoofddorp in te vullen. Het formulier vindt je onder de tab mijn vereniging. Om het voor jullie zo leuk mogelijk te maken hebben we ook nog een paar vragen, over wat je wel of niet lust bij het inschrijfformulier toegevoegd. Vul dit lijstje met eten en drinken samen met je vader of moeder in. Dan kunnen we kijken of we hier rekening mee kunnen te houden.    

 

Als je graag een vriendje of vriendinnetje mee wil nemen dan kan dit ook. Je kunt het inschrijfformulier meerdere keren gebruiken. We willen wel graag weten of je vriendje of vriendinnetje lid is van onze vereniging. Je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier.    

 

Wij zouden het heel leuk vinden als je dit jaar mee gaat met kamp.  

 

We zijn al bezig met de voorbereiding en we weten zeker dat het ook dit jaar weer een heel leuk kamp gaat worden.    

 

Watervrienden Hoofddorp   

 

 

 

 

 

Terug